Obsedata. Cantareata nu mai stie ce sa faca sa masoare 55 de centimetri in talie Cantareata americana Mariah Carey isi doreste atat de mult sa incapa in haine cu numere foarte mici, ca apeleaza la orice metoda ca sa aiba o silueta de invidiat. De cu
Obsedata. Cantareata nu mai stie ce sa faca sa masoare 55 de centimetri in talie Cantareata americana Mariah Carey isi doreste atat de mult sa incapa in haine cu numere foarte mici, ca apeleaza la orice metoda ca sa aiba o silueta de invidiat. De curand, vedeta a recurs la chirurgie, pentru a-si scoate o coasta, capatand astfel o silueta de invidiat. "Mariah a facut o adevarata obsesie cu felul in care arata. Este in stare sa stea nemancata zile in sir doar ca sa ajunga sa masoare 55 de centimetri in talie", a declarat un apropiat al solistei. "Pentru ca regimurile de slabit pe care le tine nu au efect imediat, a decis sa-si scoata o coasta ca sa-si micsoreze talia. E foarte fericita de rezultat", a adaugat acesta. Mariah a recunoscut in numeroase randuri ca trebuie sa faca eforturi sustinute pentru a se mentine in forma. "De ani de zile, tin regim si fac gimnastica. Daca renunt cateva zile la dieta, se vede imediat pe silueta mea. Devin rotunjoara ca un dovleac", a marturisit ea. "Consum foarte mult peste si supe cu un continut caloric foarte scazut. Vreau sa arat normal, nu scheletica, pentru ca daca as fi foarte-foarte slaba, vocea mea nu ar mai avea aceeasi putere", a mai spus ea. Cu cainele la cumparaturi Mariah este atat de mandra de noul ei look, ca a iesit imediat in public ca sa fie admirata precum o adevarata diva. Solista a colindat magazinele de lux de pe Rodeo Drive din Beverly Hills, unde a probat haine, pantofi si tot felul de accesorii. Spre bucuria vanzatorilor, Mariah nu a plecat cu mana goala, ci a lasat sume importante de bani pe cateva creatii vestimentare de firma si pe bijuterii. Mariah a fost insotita la cumparaturi de "bunul ei prieten", asa cum il numeste pe cainele Jack, un terrier Jack Russell.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.