Trei intr-unu! Alexandru Iacobescu e presedinte, antrenor si jucator la campioana Romaniei la baschet, Asesoft Ploiesti Echipa care domina segmentul masculin al baschetului de la noi, CSU Asesoft Ploiesti, are toate sansele sa intre in Cartea Record
Trei intr-unu! Alexandru Iacobescu e presedinte, antrenor si jucator la campioana Romaniei la baschet, Asesoft Ploiesti Echipa care domina segmentul masculin al baschetului de la noi, CSU Asesoft Ploiesti, are toate sansele sa intre in Cartea Recordurilor. Alexandru Iacobescu, omul de incredere al patronului Sebastian Ghita, cel pe care primul l-a instalat presedinte de club, este, neindoielnic, un tip capabil. Si prieten din copilarie cu patronul. Altfel, acesta nu i-ar fi permis sa fie si jucator, si antrenor. Pe langa onoranta functie de conducere. Interesant este ca, la meciul de campionat din ultima etapa, CSU Ploiesti - CS Otopeni, Iacobescu chiar a jucat. A facut tusa unul dintre cei mai buni baschebalisti ai campioanei, Reggie Elliot. Care a adunat vreo 13 minute in teren, finalmente. Jucatorii susotesc cum ca Iacobescu si-ar fi luat avant si l-a depasit deja pe cunoscutul patron al Stelei, Gigi Becali. Doar ca ultimul n-a intrat in teren si nici pe banca tehnica n-a stat. Totul a inceput, de fapt, prin indepartarea lui Mlade Jojic, antrenorul care a condus Asesoft la cucerirea FIBA Europe Cup si care a condus echipa in ULEB Cup. Omului i s-a propus sa fie director tehnic, insa n-a acceptat. A fost chemat Arantovic, fost jucator la Ploiesti, care se ocupa de afacerile Asesoft in Belgrad. Intai "secund" al lui Jojic, alaturi de Andreea Carutasu, apoi "principal". De fapt, inainte de partida cu Galatasaray din ULEB Cup, antrenamentele au fost conduse de Ghita si de Iacobescu (altfel, legitimat ca jucator la echipa a doua, CSU Ploiesti, din Divizia B. Rashard Griffith, americanul de 33 de ani, se uita si nu zice nimic. Joaca si-si ia banii, dar s-a destainuit unor aproapiati ca asa ceva n-a vazut in viata lui.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.