Mijlocasul stelist a declarat ieri, la Larnaca, unde echipa sa efectueaza un stagiu de pregatire, ca Dumitru Tudor nu este agentul sau, singura oferta venita prin intermediul impresarului fiind cea de la Malaga, tranzactie care nu s-a realizat, infor
Mijlocasul stelist a declarat ieri, la Larnaca, unde echipa sa efectueaza un stagiu de pregatire, ca Dumitru Tudor nu este agentul sau, singura oferta venita prin intermediul impresarului fiind cea de la Malaga, tranzactie care nu s-a realizat, informeaza site-ul oficial al gruparii din Ghencea. In schimb, impresarul sustine ca are contract de reprezentare cu Lovin.
"Vreau sa anunt public faptul ca Dumitru Tudor nu ma poate reprezenta in calitate de impresar la nici o negociere a unui eventual transfer. Singura propunere facuta prin intermediul sau a fost cea de la Malaga, tranzactie care nu s-a realizat", a spus Lovin, dupa ce Tudor a declarat in presa ca Osasuna si Real Sociedad sunt interesate de stelist. Tudor a replicat si a spus ca este normal ca jucatorul sa fie suparat pentru ratarea transferului la Malaga, dar a precizat ca Lovin are contract de reprezentare cu el pe doi ani. "Nu poate sa spuna ca nu il pot reprezenta, deoarece are contract cu mine pe doi ani. De cateva saptamani se incearca transferul sau, dar daca nu s-a putut, nu este nici vina mea, nici a clubului. Malaga are probleme financiare! El e deranjat si suparat ca nu s-a perfectat transferul, poate fi si influentat, cine stie, dar are contract cu mine si as putea sa ma prezint la FRF si sa cer daune, dar eu nu fac asa ceva. Apoi, adevarul este ca am fost sunat din Spania ca inca doua grupari sunt interesate de el. Oricum, e foarte putin probabil sa mai plece de la Steaua acum", a spus Tudor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.