Weekendul acesta, la MTV, artistii autohtoni se vor duela cu cei internationali. Timp de cinci ore, VJ Ela, prezentatoarea emisiunii "Weekend special", ii va pune "fata in fata" pe cei mai fredonati cantareti romani si cei mai difuzati interpreti in
Weekendul acesta, la MTV, artistii autohtoni se vor duela cu cei internationali. Timp de cinci ore, VJ Ela, prezentatoarea emisiunii "Weekend special", ii va pune "fata in fata" pe cei mai fredonati cantareti romani si cei mai difuzati interpreti internationali, in incercarea de a afla cine a prezentat primul publicului stilul sau. VJ-ita da cartile pe fata atragand atentia asupra unui aspect destul de controversat - cine cu cine seamana si, deci, cine de la cine s-a inspirat atat ca stil vestimentar, cat si ca influente muzicale sau videoclipuri. Asemanarea cea mai des mentionata este cea dintre Loredana Groza si Madonna, romanca fiind supranumita in diverse contexte "Madonna Romaniei". In aceeasi categorie intra si punctele comune dintre Smiley si Justin Timberlake, Stefan Banica Jr. si Elvis Presley, Corina si Cristina Aguillera sau Andra si Mariah Carey. Echipa MTV, insarcinata cu scoaterea la iveala a adevarului, a fost ajutata si de telespectatori in aceasta campanie de "demascare".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.