Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost chemat, ieri, la DNA, unde procurorii i-au adus la cunostinta faptul ca este cercetat pentru dare de mita. Morega este audiat intr-un dosar care il priveste pe ministrul Muncii, Paul Pacuraru, pentru care pr
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost chemat, ieri, la DNA, unde procurorii i-au adus la cunostinta faptul ca este cercetat pentru dare de mita. Morega este audiat intr-un dosar care il priveste pe ministrul Muncii, Paul Pacuraru, pentru care presedintele Traian Basescu a dat avizul de incepere a urmaririi penale. Pacuraru l-ar fi rugat pe Morega sa intervina pe langa directorii Societatii Nationale a Lignitului Oltenia si cei ai complexurilor energetice Turceni si Rovinari, astfel incat acestia sa acorde contracte unei firme conduse de Mihnea Pacuraru, fiul ministrului Muncii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.