Alina Alexandru Dupa ce a parasit show-ul care a facut-o celebra, Raluca Lazarut a avut grija de fosta sa colega din casa Big Brother, Monica Gandacioiu. Cele doua au continuat prietenia inceputa la celebrul concurs si au ajuns cu timpul nedespartit
Alina Alexandru Dupa ce a parasit show-ul care a facut-o celebra, Raluca Lazarut a avut grija de fosta sa colega din casa Big Brother, Monica Gandacioiu. Cele doua au continuat prietenia inceputa la celebrul concurs si au ajuns cu timpul nedespartite. Mai mult, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3 este cea care i-a intermediat Monicai angajarea la Agentia Nationala de Tineret, al carei presedinte era Borbely K?ly, iar apoi la Ministerul Comunicatiilor si Tehnologia Informatiei. "Eu sunt prietena de foarte mult timp cu Borbely, suntem amandoi din judetul Hunedoara, si intr-una dintre intalniri, acum trei ani de zile mai exact, i-am prezentat-o pe Monica. S-au inteles foarte bine, asa ca el i-a propus sa devina sefa lui de cabinet", a povestit Raluca. Cele doua concurente la Big Brother si-au intarit astfel legaturile, iar acum isi petrec majoritatea timpului liber impreuna. Pe langa distractiile obisnuite, Raluca si Monica sunt mari amatoare de teatru. "Ne-am facut o gasca de prietene si o data la doua saptamani mergem sa vedem cate o piesa. Preferata mea e "Spargatorul de nuci", iar, ca actrita, Tamara Buciuceanu Botez mi se pare foarte haioasa", a mai declarat prezentatoarea tv. Monica Gandacioiu nu este singura pe care Raluca a ajutat-o sa lucreze la minister. "Mihai Leu, concitadinul meu, pe care il stiu de mica, este consilier acolo", a mai spus Raluca.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.