Gata, am descoperit reteta perfecta de distrugere a oricarei emisiuni, combinatia de invitati care ar putea oricind arunca in aer orice desfasurator: Lavinia Sandru si Mircea Zara.

Despre Lavinia stiam deja ceea ce stie toata lumea: ca vorbeste atit de mult incit nici un moderator nu i-ar putea inchide gura altfel decit cu o pereche de sosete facute ghem plus o banda adeziva foarte lata si extrem de solida. A trebuit insa sa vad cum face cineva varza emisiunea Corinei Danila, ca sa-mi dau seama ca exista omul impreuna cu care Lavinia ar putea face o echipa imbatabila. Omul se numeste Mircea Zara si a reusit sa vorbeasca non-stop peste Corina Danila si toate invitatele ei, dintre care una era Cristina Cioran, deci destul de greu de dovedit. Rezulta ca, daca, Doamne fereste, Lavinia s-ar decide, intr-o zi, sa se incirdaseasca cu Zara asta si s-ar apuca sa faca, impreuna cu el, turul televiziunilor, s-ar umple spitalele cit ai clipi de moderatori abuzati psihic si de telespectatori cu circuitele pirlite iremediabil.

Am observat ca toate reality show-urile de tip concurs presupun sechestrarea unor oameni intr-o casa.

Concurentii de la „Big Brother" (Prima TV) au stat luni intregi inchisi intr-o casa, iar mare parte din aia de la „Nora pentru mama" (Kanal D) n-au fost pusi in libertate nici pina-n ziua de azi. Curind, tot pe Kanal D, se va lansa un nou reality show, care, desi cu taximetristi, va avea loc tot intr-o casa. Nu inteleg, dom’le, de ce ii inchid in case. Nu mai exista alte locuri in care pot fi sechestrati? Un supermarket, o circiuma, o biblioteca, o scoala, ceva? Nu mai zic ca cel mai misto mi s-ar parea sa-i sechestreze afara, pe strazi. Sa aiba voie, timp de citeva luni, sa se duca oriunde, cu conditia sa fie in aer liber. Iar cine indrazneste sa intre intr-o casa, pac, sa fie eliminat. Astea conditii de concurs, nu alea de acum, cind au tot ce le trebuie, de la dus la prezentatoare tv.