STEAUA - Jose “Pepe” Moreno se destainuie
Atacantul columbian Jose “Pepe” Moreno, unul dintre cei mai buni jucatori stelisti in meciul amical castigat cu 1-0 impotriva letonilor de la Metalurgs Liepajas, este inc
STEAUA - Jose “Pepe” Moreno se destainuie
Atacantul columbian Jose “Pepe” Moreno, unul dintre cei mai buni jucatori stelisti in meciul amical castigat cu 1-0 impotriva letonilor de la Metalurgs Liepajas, este incantat dupa debutul in tricoul ros-albastru. Imprumutat pana in vara, cu optiune de cumparare definitiva, fostul jucator al lui Dinamo Kiev a dat satisfactie marti seara, la Larnaca, si a vorbit cu dezinvoltura si optimist despre Steaua si startul sezonului. Altfel, antrenorul Marius Lacatus a programat ieri doua antrenamente. Primul dintre ele, desfasurat intre 11:00 si 12:30, a fost alcatuit dintr-un circuit de forta, coordonare si viteza, fiind incheiat cu exercitii de finalizare la poarta, din mai mul­te pozitii. Sesiunea de dupa-amia­za a fost programata pentru ora 17:00 si a fost alcatuita din exercitii tactice si jocuri-scoala. CURAJ. “Niciodata nu o sa-l auziti pe Pepe Moreno spunand ca ii este teama de ceva cand intra pe teren. Eu joc fotbal din placere si atunci cand fac ceva din pasiune, orice, nu-mi este teama de nimic. Deci nu mi-e frica de CFR, nu mi-e frica de Rapid. Steaua e cel mai mare club din Romania, e cea mai importanta echipa din Europa de Est si nu puteam spune nu unei asemenea provocari. Am fost surprins sa vad cat de frumos s-au comportat cu mine cei de aici. Sincer, dupa doar sapte zile, ma simt de parca as fi de o viata la Steaua. Nu promit goluri. Important va fi ca la debutul sezonului sa fiu sanatos si, daca antrenorul mi-o va cere, sa intru pe teren si sa ajut echipa. Intr-un sport de echipa, grupul este important, nu un jucator anume”, a declarat Jose Moreno pentru site-ul oficial “al ros-albastrilor”. PROBLEME. Fundasul Ionut Rada a suferit o contuzie la piciorul drept si va reveni la antrenamentele normale in cateva zile, urmand sa rateze meciul amical cu Levski Sofia, care va avea loc maine dupa-amiaza. De asemenea, capitanul Mirel Radoi nu poate fi folosit in nici un meci amical din Cipru, motivul fiind o intindere care il face indisponibil doua saptamani. Un alt jucator care ridica probleme medicale este stoperul Eugen Baciu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.