Tanara care apare in ultimul videoclip al formatiei Directia 5 si care interpreteaza rolul iubitei care-l paraseste pe solist este o veterana printre animatoarele din faimoasa statiune spaniola. Vara aceasta, Liana Jaba va merge pentru a treia oara,
Tanara care apare in ultimul videoclip al formatiei Directia 5 si care interpreteaza rolul iubitei care-l paraseste pe solist este o veterana printre animatoarele din faimoasa statiune spaniola. Vara aceasta, Liana Jaba va merge pentru a treia oara, impreuna cu "bebelusa" Oana, sa danseze in cel mai faimos club din Ibiza, Amnesia. "Pe Oana o cunosc de multi ani, de pe vremea cand dansam amandoua in Kristal. In Ibiza, stau cate doua luni pe an si muncesc in fiecare noapte, dar merita. Acolo se castiga de vreo trei ori mai mult decat in cluburile din Bucuresti", a povestit manechinul. Cu banii facuti vara trecuta, Liana a reusit sa-si achizitioneze un Peugeot 107. "Probabil ca banii pe care ii voi castiga vara asta ii voi investi in terenuri", a mai spus ea. Pe langa dans, Liana apare si in videoclipuri. Ultimul in care a jucat, alaturi de Cristina Cioran, a fost cel al formatiei Directia 5 la piesa "Parola spre tine". Filmarile au durat 14 ore, timp in care Liana s-a plimbat pe strazile Capitalei in continuu. "Nu a fost obositor, chiar m-am distrat cu baietii de la Directia 5 pe care ii cunosc de vreo 3-4 ani, de la o prezentare de moda din Cluj, ce a avut loc inaintea unui concert al lor." Liana Jaba a mai lucrat ca dansatoare la "Surprize, surprize" si a devenit cunoscuta publicului dupa ce revista "VIP" a afirmat, in 2004, ca fotomodelul a avut o aventura cu Serban Huidu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.