Cotidianul Cancan este, in acest moment, al treilea ziar din tara ca tiraj si primul ca numar de accesari pe internet, daca lasam deoparte cele doua cotidiane de sport, "Gazeta Sporturilor" si "Pro sport". Datele care atesta acest lucru sunt cele of
Cotidianul Cancan este, in acest moment, al treilea ziar din tara ca tiraj si primul ca numar de accesari pe internet, daca lasam deoparte cele doua cotidiane de sport, "Gazeta Sporturilor" si "Pro sport". Datele care atesta acest lucru sunt cele oficiale, ultimele afisate, acum cateva zile, de Biroul Roman de Audit al Tirajelor: pe locul 1 e "Libertatea", cu 270.008 exemplare vandute, in septembrie 2007, urmata de "Click", cu 80.533, in octombrie si Cancan, cu 75.739, in noiembrie. Locurile urmatoare sunt ocupate de "Jurnalul national", cu 72.440 de exemplare vandute in septembrie, "Evenimentul zilei", 57.099 si "Romania libera", 55.613. In ce priveste traficul pe net, conform Trafic.ro, Cancan e pe primul loc (de asemenea, punand deoparte ziarele de sport) cu 548.662 vizitatori ai site-ului, urmat de "Libertatea", cu 532.864 si "Evenimentul zilei", cu 470.642. Si promitem curand vesti inca si mai spectaculoase decat aceste performante, obtinute la mai putin de 8 luni de la lansarea de anul trecut.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.