Va preocupa chestiunile financiare si materiale si ziua ar putea avertiza asupra unui blocaj decizional care priveste tocmai banii si cheltuielile. Asteptati momentul oportun pentru a descurca problemele. Daca doriti sa faceti un cadou, nu stati mult pe ganduri! Pe chestiuni financiare asadar, sfatul nostru este sa evitati deciziile importante, ponderati-le inca un pic! Zi bogata in emotii, va veti simti senzuali si seducatori tragand de maneca pe toti cei care nu v-au dat dreptate sau care nu credeau in voi. Puteti actiona dar si reflecta asupra actiunilor pe care urmeaza sa le intreprindeti in urmatoarele zile. Zi de joi intensa si bogata in stimuli in aproape toate sectoarele vietii. Simtul schimbarilor si al capacitatilor inventive permite nativilor stabilirea unor relatii fericite cu oameni cultivati, cat si capacitatea de a se face placuti in societate. Reusita sociala se bazeaza pe suplete, dezinvoltura, dar conditia unei adevarate ascensiuni sociale este stimularea intelectuala. Evitati agitatia si instabilitatea, deoarece astfel puteti compromite succesul!

Berbec
Trebuie sa invatati sa va disciplinati comportamentul, aflat intr-o schimbare perpetua. Aveti la indemana capacitatea de a sintetiza evenimentele, de a le da propriul inteles, de a va integra perfect in comunitate. Daca incercati sa va limpeziti gandurile, in loc sa va panicati in exces, si sa nu cautati solutii apeland la tot felul de persoane dubioase, succesul va fi asigurat. In final, veti fi satisfacuti de ceea ce ati rezolvat. In dragoste, ati ajuns intr-un punct stabil cu partenerul, dar subconstientul isi doreste sa fie tinut pe jar, sa capete noutate, sa fie surprins. Aveti parte din plin de provocare, cu atat mai mult cu cat de data asta ati ales in acord cu dorinta sufleteasca.

Taur
Puteti lua o decizie care sa va afecteze toata viata, sa va influenteze mai mult timp decat ati crezut initial. Veti continua sa purtati in subconstient anumite decizii, fara sa va dati seama cat de mult va impiedica in evolutia dumneavoastra. Nu va asteptati ca anumite lucruri sa se intample peste noapte, ci mai degraba incercati sa interiorizati anumite idei. Chiar daca mai aveti de asteptat pana cand totul va fi asa cum visati, lucrurile se indreapta pe directia corecta in iubire, si chiar si lucrurile care va deranjeaza inca sunt minore.

Gemeni
Puteti indeparta anumite persoane prin scepticism si prin incapatanare. Obtineti reusite semnificative si cu mai putina tensiune sau stres. Nu acceptati sa analizati sau sa fiti analizat! Vi se pare ca nu sunteti pe deplin autonomi, ca aveti nevoie de libertate si de actiune mult mai mult decat vi se ofera. De asemenea, viata sentimentala poate cunoaste o adevarata revigorare la acest inceput de an. Eforturile pentru intrarea in noile coordonate ale momentului sunt ceva mai considerabile decat pana acum, deoarece adaptarea din mers si supletea vor fi necesare pentru a nu rata ocaziile extrem de favorabile ale zilei, dar si ale perioadei imediat urmatoare.

Rac
Va intelegeti bine din punct de vedere al gusturilor, al sexualitatii, al afinitatilor intelectuale, va apreciati reciproc cu o persoana de sex opus care a aparut de curand in viata dumneavoastra. Ii puteti face chiar o surpriza, deoarece a venit momentul sa luati initiativa cu adevarat. In dragoste, ceva va incita mai mult decat v-ati fi asteptat la inceput, dar chiar si in aceste conditii mentineti o atitudine usor distanta si rece. Profesional, considerati ca a sosit momentul sa va relaxati, sa nu mai stati in tensiune, cu orice risc.

Leu
Jovialitatea face din dumneavoastra un punct de reper semnificativ pentru anturaj. Lucrati metodic, energic si perfect organizat.