Gral Medical va investi in 2008 peste doua milioane de euro pentru amenajarea de saloane si sali de operatie in doua centre medicale din Bucuresti si Ploiesti, a declarat directorul general al companiei, Georgeta Şerban, citata de NewsIn.
"Detinem in Bucuresti si Prahova cate un centru medical de diagnosticare completa si vom investi pentru completarea acestora cu sali de operatie si saloane", a declarat Georgeta Şerban.
Investitia din Bucuresti va fi finalizata la sfarsitul acestui an si se va ridica la un milion de euro. In ceea ce priveste investitia din Ploiesti, aceasta va fi terminata la sfarsitul lunii octombrie, iar valoarea ei este cuprinsa intre 1 - 1,5 milioane de euro.
"Valoarea lor este atat de mica pentru ca avem imobilele cumparate din 2005, cand preturile nu erau atat de mari, altfel investitia ar fi fost de ordinul zecilor de milioane de euro", a spus Georgeta Şerban.
Furnizorul de servicii medicale Gral Medical estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 32,4 milioane lei, in crestere fata de valoarea de 24,8 milioane de lei inregistrata in 2007. Profitul inregistrat de companie a avut anul trecut o valoare de 4,4 milioane de lei, inregistrand o rata a profitului de 17,62%, in crestere fata de anul 2006. Potrivit informatiilor companiei, datele financiare prezentate cuprind rezultatele obtinute de cele mai importante doua firme din grupul Gral Medical, Gral Medical SRL si Medical Center Gral.
Furnizorul de servicii medicale are un capital integral romanesc. Compania detine o retea de 12 centre medicale, dintre care sase in Bucuresti, trei in Prahova si cate unul in Sibiu, Craiova si Pitesti.