Interpretul unuia dintre personajele "satrei" din telenovela "Inima de tigan", actorul Gheorghe Visu, trece pe la "stomatolog" in fiecare zi. Pentru a-l intruchipa cat mai bine pe tiganul State Potcovaru, artistului i se aplica inainte de filmari pe
Interpretul unuia dintre personajele "satrei" din telenovela "Inima de tigan", actorul Gheorghe Visu, trece pe la "stomatolog" in fiecare zi. Pentru a-l intruchipa cat mai bine pe tiganul State Potcovaru, artistului i se aplica inainte de filmari pe dantura o folie din aluminiu aurie ca sa para ca are doi dinti din aur. Potrivit surselor noastre, momentul aplicarii dintilor de bulibasa este aproape de fiecare data unul comic, actorul facand glume pe aceasta tema cu fetele de la machiaj. Se pare ca, desi e zilnica, operatiunea nu este foarte dificila, nici pentru machiori, nici pentru actor, cu atat mai mult cu cat nu este nevoie de un adeziv pentru aplicare. Gheorghe Visu este considerat de ceilalti actori din serial unul dintre cei mai simpatici colegi pentru ca si-a intrat atat de bine in rol, incat se poarta si vorbeste ca un bulibasa si in afara platourilor de filmare. In serial, Gheorghe Visu este tatal Rozei, personajul interpretat de Nicoleta Luciu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.