Directorul general adjunct al fabricii de celuloza si hartie Ambro, Eric Rossmann, decedat, marti dimineata, dupa ce s-a prabusit cu un avion usor in apropiere de Aeroportul din Suceava, va fi inmormantat in Franta. Parintii omului de afaceri erau a
Directorul general adjunct al fabricii de celuloza si hartie Ambro, Eric Rossmann, decedat, marti dimineata, dupa ce s-a prabusit cu un avion usor in apropiere de Aeroportul din Suceava, va fi inmormantat in Franta. Parintii omului de afaceri erau asteptati aseara la Suceava pentru a-si lua fiul acasa. Rudele lui Eric Rossmann au contractat serviciile unei firme de pompe funebre din Bucuresti, care se va ocupa de repatrierea trupului neinsufletit al barbatului de 38 de ani. Din primele concluzii ale medicilor legisti, Eric Rossmann nu a murit pe loc, asa cum se banuia initial, in urma impactului nimicitor cu solul, ci a agonizat vreme de cateva minute pana sa-si dea ultima suflare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.