Presedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar de duminica trecuta in fata deputatului Daniela Popa, contesta rezultatele alegerilor din PC.
Florin Anghel a declarat, ieri, ca
Presedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar de duminica trecuta in fata deputatului Daniela Popa, contesta rezultatele alegerilor din PC.
Florin Anghel a declarat, ieri, ca marti seara a trimis, prin fax, la sediul central al Partidului Conservator, contestatia sa privind rezultatul scrutinului din cadrul Congresului Extraordinar de duminica trecuta, el primind, tot prin fax, numar de inregistrare la contestatia depusa.
Potrivit declaratiei lui Anghel, in contestatie sunt invocate doua motive: primul este neorganizarea unui al doilea tur de scrutin in urma rezultatului obtinut dupa votul initial, iar al doilea este, dupa cum sustine Anghel, faptul ca "nu iese numarul de voturi".
Presedintele PC Prahova a explicat ca, dupa incheierea numaratorii voturilor din cadrul Congresului, de la tribuna s-a anuntat ca au fost 1208 voturi, dintre care 1. 200 valabil exprimate, opt fiind nule. "Faceti un calcul: 570 de voturi pentru Daniela Popa, plus 557 de voturi acordate mie, plus 85 de voturi pentru Sabin Cutas, inseamna mai mult de 1.200 de voturi, atat cat s-a spus de la tribuna ca au fost voturi valabile", a spus Anghel.
Pana in prezent, presedintele PC Prahova nu a avut nicio aparitie publica in care sa-si exprime un punct de vedere privind rezultatul alegerilor de la Congresul Extraordinar al PC de duminica trecuta.
La o zi de la congres, Anghel a trimis, prin fax, presei o declaratie politica in care spunea ca are nevoie de timp pentru "o analiza obiectiva a celor intamplate" si pentru a se sfatui cu toti colegii care l-au sustinut.
In prezent, Florin Anghel este in concediu si a declarat ca la inceputul saptamanii viitoare va face mai multe declaratii publice legate de planurile de viitor privind cariera sa politica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.