Potrivit CNN Video, Chris Rogers, reporter ITN, a venit in Romania si s-a dat drept proprietarul unei case de toleranta din Londra, pentru a testa cat de usor se poate cumpara o prostituata romanca. Echipa postului ITN (Independent Television Network
Potrivit CNN Video, Chris Rogers, reporter ITN, a venit in Romania si s-a dat drept proprietarul unei case de toleranta din Londra, pentru a testa cat de usor se poate cumpara o prostituata romanca. Echipa postului ITN (Independent Television Network) a oprit la o benzinarie, unde o tanara prostituata abordata de reporter si-a chemat proprietarul pentru a autoriza vanzarea. Potrivit Mediafax, fata a fost cumparata pentru 800 de euro si urcata intr-o dubita. Pe drum catre adapostul de femei la care vroiau s-o duca, jurnalistii i-au dezvaluit adevarul. Fata, pe nume Monica, a inceput sa planga si le-a povestit acestora cum parintii au vandut-o, la doar noua ani, unui traficant de carne vie. De atunci, Monica a incercat de doua ori sa fuga la adaposturi, dar si acolo a fost abuzata, motiv pentru care s-a intors pe strazi. La doar doua luni dupa ce a fost salvata de reporteri, Monica a parasit adapostul, neputandu-se obisnui cu o viata normala. Fata fusese diagnosticata cu sifilis si, in momentul plecarii, nu si-a luat medicamentele cu ea. Daca nu se trateaza, tanara ar putea muri. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.