L-au lasat nervii si face gafa dupa gafa. Din pozitia in care a ajuns, orice greseala pe care o face e amendata drastic. Vorbele sale aruncate aiurea intra in istorie håde si stirbe. Cum sa taci din gura, cånd a furat reportofonul unei ziariste de la Antena 1? Cum sa nu iei atitudine, cånd o face pe ziarista tiganca imputita? Reportofonul ramåne deschis si inregistreaza lacom spusele presedintelui. In loc sa stearga urmele, o persoana din stafful tehnic de la Cotroceni restituie ziaristei aparatul cu intregistrarea intacta.

Cineva il ia la misto pe presedinte, sau primul demnitar al tarii isi bate joc de el insusi asa cum n-ar putea-o face nimeni? Inclin sa cred in cea de a doua varianta. Nu-l vad pe presedinte in stare sa se justifice asa, in fata unui sepepist: “I-am saltat scula nenorocitei de la Antena 1, care se tinea scai dupa mine la cumparaturi. Dom'le,
n-am vazut in viata mea o asa cioara insistenta. Du-i dracului reportofonul inapoi, sa nu-l mai vad aici, ca-l joc in picioare, il turtesc cu patul pistolului, sa moa'a ma-sa.”