Patinatorul Evgeny Plushenko si violonistul Edvin Marton revin in Romania, pe 24 si 25 aprilie, cu doua spectacole ce vor avea loc la Sala Polivalenta, informeaza organizatorii.  La acest spectacol va participa si fosta campioana europeana l
Patinatorul Evgeny Plushenko si violonistul Edvin Marton revin in Romania, pe 24 si 25 aprilie, cu doua spectacole ce vor avea loc la Sala Polivalenta, informeaza organizatorii. La acest spectacol va participa si fosta campioana europeana la patinaj artistic Surya Bonaly.

Show-ul “Kings on Ice II”, ce va avea doua reprezentatii, ambele de la ora 19,00, va fi sustinut pe gheata artificiala ce va fi montata in Sala Polivalenta. Marton si Plushenko au sustinut in februarie 2007 doua spectacole la Bucuresti, pe patinoarul ““Mihai Flamaropol”. Edvin Marton a mai sustinut un show in Romania in septembrie 2007, la Sala Palatului, alaturi de Orchestra din Monte Carlo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.