Constrans. Sotia i-a cerut fostului fotbalist de la Bayern sa renunte la cuibusorul in care a facut nebunii cu o vecina In urma cu doi ani, Stefan Effenberg isi implinea un vis, prin ridicarea unei superbe vile in Fort Meyers (Florida), zona impanzi
Constrans. Sotia i-a cerut fostului fotbalist de la Bayern sa renunte la cuibusorul in care a facut nebunii cu o vecina In urma cu doi ani, Stefan Effenberg isi implinea un vis, prin ridicarea unei superbe vile in Fort Meyers (Florida), zona impanzita cu resedinte ale sportivilor. Constructia, intinsa pe 900 de metri patrati, este "dotata" cu un imens living (foto 1), sase dormitoare si tot atatea bai, un lift (foto 2), o piscina acoperita (foto 3) si un garaj pentru trei masini (foto 4). Fostul international german s-a gandit si la un nume sugestiv pentru vasta proprietate, "Effeville". Intre timp, mai multe evenimente nedorite au dus la decizia cuplului german de a scoate pe piata rezidenta evaluata la doua milioane de euro. Principala cauza ar fi momentul de acum un an, cand Stefan a invitat in patul conjugal o vecina, amintire care nu-i da pace nevestei Claudia. Mai mult, Stefan a recunoscut ca se plictiseste de moarte in imensa lui casa, in care petrece mult timp de unul singur, in ciuda faptului ca are cinci copii. Insa, acestia nu locuiesc la aceasta adresa. "Eu si sotia mea am investit foarte mult timp si dragoste in aceasta casa. M-am implicat trup si suflet la constructia ei. Pentru mine, unul, vila e mult prea mare. Nu am intotdeauna copiii cu mine. Nu are niciun sens sa o pastrez", a spus fostul "bavarez". Stefan trebuie sa ia in calcul si cele trei masini din garajul familiei, un Hammer si doua Ford Mustang, de care trebuie sa scape.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.