Grupul german E.ON a fost amendat, miercuri, cu 38 milioane de euro de catre Comisia Europeana (CE), pentru ruperea unui sigiliu pus de inspectorii antitrust ai institutiei in timpul unei perchezitii, transmite Reuters. Este pentru prima oara cand e
Grupul german E.ON a fost amendat, miercuri, cu 38 milioane de euro de catre Comisia Europeana (CE), pentru ruperea unui sigiliu pus de inspectorii antitrust ai institutiei in timpul unei perchezitii, transmite Reuters. Este pentru prima oara cand executivul Uniunii aplica o amenda pentru ruperea unui sigiliu.

Comisia a respins justificarile E.ON conform carora incidentul ar putea fi un accident. O posibila explicatie avansata de E.ON a fost ca un om de serviciu al companiei ar fi rupt sigiliul din greseala. Sigiliul a fost fixat pentru protejarea unor documente colectate in timpul unei perchezitii la birourile E.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.