Paula Chirila i-a lasat pe Trofin si pe Uscat si s-a mutat la Romantica TV, sa aiba propria emisiune.

De luni, 4 februarie, de la ora 11.15, fosta „Eva devoratoare de barbati" de la „Canalul de stiri", Paula Chirila, debuteaza la Romantica, in calitate de „singura-prezentatoare". In fiecare zi lucratoare, timp de o ora si jumatate, ea tine in direct „1001", o emisiune cu tot felul de sfaturi practice, de la bucatarie si gradinarit pina la machiaj, vacante si barbati. „Un talk-show adresat telespectatoarelor aflate la ora prinzului in fata televizoarelor, cu preocupari in general domestice", dupa cum se arata in comunicatul de presa.

Ai jucat, ai cintat, ai facut de toate. Cum se impaca firea ta cu emisiunea pentru „femei cu preocupari domestice"?

Nimic din ce face o femeie obisnuita nu vreau sa imi fie strain. Pentru ca sint o femeie obisnuita care apare la televizor, cu preocupari domestice, cu probleme de ordin casnic si cu tot ceea ce tine de o viata de om normal. Prezentarea unei emisiuni pentru femei de toate virstele nu exclude celelalte preocupari ale mele. Am reusit sa fac asta pina acum si cred ca nu voi da gres nici de acum incolo, pentru ca am deja exercitiu. Ceea ce se intimpla din 4 februarie, adica faptul ca voi modera singura o emisiune, este o evolutie pentru mine, dar si o provocare, desigur.

Dar simtul ironic, cu care ne-ai obisnuit la Trofin si Uscat? Cit din el se va regasi in „1001"?

Simtul ironic imi apartine, e parte din mine si daca situatia, circumstantele vor favoriza acest lucru nu ma voi sfii sa apelez la el. Bineinteles, asta fara a schimba maniera de prezentare a unei emisiuni cu sfaturi practice pentru toate femeile.

Cum te-ai hotarit sa vii la Romantica?

Ne-am intilnit, cum s-ar spune, la jumatatea drumului. Eu imi doream un asemenea format in care pot sa invat si sa fiu invatata, ei isi doreau sa faca genul acesta de emisiune, asa ca a ramas de stabilit doar ora la care intram in emisie.

O ora si jumatate, in direct. Ai emotii?

Nu am pretins niciodata ca le stiu pe toate, asa ca voi invata in acelasi timp cu telespectatoarele. Voi gasi si eu raspunsuri la problemele mele, dar voi fi si foarte documentata ca sa le pot raspunde intrebarilor si asteptarilor lor. Nu pot spune nici ca nu o sa am emotii, ele sint inerente unei emisiuni in direct. O sa am emotii, mai ales ca incep o noua etapa in viata mea.

Cit de mare este echipa emisiunii si cum te ajuta ea?

Am niste colege extraordinare, niste femei destepte, cu experienta. Ele ma ajuta sa am cit mai putine emotii, fiindca stiu ca in momentul in care intru in direct totul este aranjat pina in cele mai mici detalii.

Cum e Bucurestiul fata de celelalte (multe) orase in care ai lucrat? Cu bune si cu rele.

Bucurestiul... e agitat, aglomerat, cosmopolit, cenusiu si colorat in acelasi timp, obositor, dar plin de oportunitati, viu. Este un oras al culturii, al artelor, in general, minunat si ingrozitor. Si totusi imi place acest oras.