Panica. Ideea ca fosta VJ-ita ar putea parasi tara, in urma transferului sotului ei la o echipa straina, i-a pus pe jar pe bosii de la Antena Plecarea fotbalistului Claudiu Niculescu la echipa germana Duisburg a avut un ecou puternic in redactia Ant
Panica. Ideea ca fosta VJ-ita ar putea parasi tara, in urma transferului sotului ei la o echipa straina, i-a pus pe jar pe bosii de la Antena Plecarea fotbalistului Claudiu Niculescu la echipa germana Duisburg a avut un ecou puternic in redactia Antenei 1, chiar daca acesta a negat in primul moment plecarea. Disperati ca acest contract ii va vaduvi de contributia ei la showului "Conferinta de presa" de la Antena 2 (Diana Munteanu, in calitate de sotie a atacantului, il va urma pe acesta la noua echipa), producatorii emisiunii au ridicat problema in cadrul unei sedinte. Se pare ca in urma acestei intalniri s-a decis gasirea, in regim de urgenta, a unei inlocuitoare, care sa corespunda postului si care sa fie dispusa sa preia carma emisunii de la prima strigare. Potrivit surselor din Antena, initial s-a incercat cooptarea unui nume din afara trustului insa cautarile ar fi durat foarte mult. Asadar, cea mai viabila varianta s-a demonstrat a fi in curtea lor. Dupa schimbarea emisiunii matinale de la Antena 1, Cristina Cioran a ramas pe bara in asteptarea unui nou format. Blonda, incisiva, chiar mai incisiva decat actuala prezentatoarea a "Conferintei de presa", fosta colega a lui Capatos a ocupat locul intai pe lista potentialelor inlocuitoare ale Dianei Munteanu, vedeta cu cele mai mari sanse de a primi un format deja consacrat. Asadar, bosii de la Antena si-au acoperit spatele pentru cazul in care doamna Niculescu i-ar prezenta, pe nepusa masa, demisia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.