Guvernul a decis, ieri, ca salariul mediu al celor 1,39 milioane de angajati din sectorul bugetar sa creasca in acest an cu 9,58%, in una sau doua etape, in lunile aprilie si octombrie, cu majorari mai mari pentru angajatii din invatamant, sanatate s
Guvernul a decis, ieri, ca salariul mediu al celor 1,39 milioane de angajati din sectorul bugetar sa creasca in acest an cu 9,58%, in una sau doua etape, in lunile aprilie si octombrie, cu majorari mai mari pentru angajatii din invatamant, sanatate si functionarii publici, informeaza Mediafax. Pentru invatamant va fi aplicata o crestere salariala de 12,37%, calculat decembrie 2008 fata de decembrie 2007, iar salariile din sistemul de sanatate vor creste in medie cu 11,3%. De o alta crestere medie de peste zece procente vor beneficia functionarii publici, inclusiv cei contractuali, de 10,25%. Alte majorari de salarii vor fi operate pentru personalul auxiliar judecatoresc (8,68%), magistrati, politisti, functionarii publici cu statut special din penitenciare si militari (4,04%). Pentru diplomati, care au beneficiat deja de o crestere salariala, nu vor fi efectuate astfel de majorari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.