Patronul giulestenilor a avut intilniri cu oameni de afaceri, pretul corect fiind de 25 de milioane de euro.George Copos (foto) a anuntat de prea multe ori ca vinde sau lasa mostenire fiicei sale, Alexandra, clubul de fotbal Rapid pentru a mai fi luat in serios. Totusi, surse din preajma principalului actionar din Giulesti sustin ca acesta s-a intilnit deja cu mai multi oameni de afaceri pentru a negocia pe marginea pachetului de actiuni detinut. Pretul corect, dezvaluit de altfel si de Gigi Becali marti, este de 30 de milioane de euro, acesta putind ajunge si la 25 de milioane, plus achitarea restantelor la bugetul de stat.

Intre timp, giulestenii ironizeaza oferta lui Gigi Becali, sugerindu-i sa cumpere toate cluburile din Liga I pentru a fi sigur ca Steaua cistiga titlul si ajunge, implicit, in Liga Campionilor. „Ii oferim gratuit domnului George Becali o idee de afacere «la cheie», care va aduce garantat succesul in Ghencea. Cu doua-trei sute de milioane de euro ar putea cumpara cele saptesprezece cluburi din Liga I... Pac-pac! Problema denumirilor s-ar rezolva repede, de la Steaua II la Steaua XVIII! Astfel, Steaua va ocupa de fiecare data prima pozitie a clasamentului. Pac-pac! Investitia s-ar amortiza si ea in vreo... douazeci de ani de participari in Liga Campionilor, astfel ca totul ar fi perfect. Ce mai conteaza cine a inscris in finala de la Sevilla?", spun oficialii rapidisti pe site-ul clubului. Becali declarase marti ca ii ofera 30 de milioane de euro lui Copos pentru a face din Rapid satelitul formatiei din Ghencea.

Conform site-ului transfermatkt.de, valoare de piata a Rapidului este de 15.550.000 de euro, cel mai de pret jucator fiind Daniel Pancu, a carui cota este de 1,8 milioane de euro. Giulestenii nu au stadion propriu, dar au o baza moderna de pregatire, Pro Rapid, detinuta de George Copos in coproprietate cu Mircea Lucescu.

Fotbalul din strada sfideaza gravitatia. Detalii pe www.cotidianul.ro/select