Procurorii au atacat, ieri, decizia Curtii de Apel Brasov de a-l elibera sub control judiciar pe politistul Cristian Cioaca. Acesta a fost arestat preventiv pentru acuzatia de accesare neautorizata a casutei de e-mail a sotiei sale, avocata Elodia G
Procurorii au atacat, ieri, decizia Curtii de Apel Brasov de a-l elibera sub control judiciar pe politistul Cristian Cioaca. Acesta a fost arestat preventiv pentru acuzatia de accesare neautorizata a casutei de e-mail a sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, disparuta in urma cu sase luni. Dupa recursul facut de Parchet, dosarul lui Cristian Cioaca va trebui transferat, in 24 de ore, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, instanta care va da decizia definitiva cu privire la aceasta eliberare. Magistratii Curtii Supreme au la dispozitie trei zile sa judece aceasta cale de atac, astfel incat Cioaca poate sa petreaca urmatoarele zile in arest. Daca hotararea Curtii Supreme nu-i va fi favorabila, politistul va ramane dupa gratii pana la expirarea mandatului de 29 de zile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.