Madonna a castigat mare parte din aceasta suma datorita turneului sau mondial de promovare a albumului "Confessions on a Dance Floor".
Actrita si cantareata Barbra Streisand s-a situat pe pozitia a doua a topului realizat de publicatia Forbes,
Madonna a castigat mare parte din aceasta suma datorita turneului sau mondial de promovare a albumului "Confessions on a Dance Floor".
Actrita si cantareata Barbra Streisand s-a situat pe pozitia a doua a topului realizat de publicatia Forbes, cu 60 milioane de dolari, fiind urmata de cantareata canadiana Celine Dion, cu 45 de milioane. Shakira, castigatoare a unui premiu Grammy, s-a situat pe pozitia a patra, cu 38 de milioane de dolari, fiind urmata de Beyonce, cu 27 de milioane de dolari. Gwen Stefani ocupa locul al saselea, cu 26 de milioane de dolari, iar Christina Aguilera, proaspata mamica, pozitia a saptea, cu 20 de milioane de dolari. Topul 10 este completat de cantareata de muzica country Faith Hill (19 milioane de dolari) trio-ul de muzica country Dixie Chicks (18 milioane de dolari) si de cantareata de R&B Mariah Carey (13 milioane de dolari). (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.