Ieri, la sedinta Colegiului Prefectural al Capitalei, a fost analizat modul in care autoritatile publice locale au cooperat pentru diminuarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase, din ianuarie 2008. Concluzia a fost ca personalul si mijlo
Ieri, la sedinta Colegiului Prefectural al Capitalei, a fost analizat modul in care autoritatile publice locale au cooperat pentru diminuarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase, din ianuarie 2008. Concluzia a fost ca personalul si mijloacele de interventie prevazute in programele proprii de deszapezire si combatere a poleiului de la primarii si institutiile de salubritate implicate in aceasta activitate s-au dovedit insuficiente pentru interventia operativa de inlaturare a efectelor caderilor abundente de zapada si intensificari ale vantului. De asemenea, nu s-au luat suficiente masuri si nu s-au prevazut in contractele cu firmele de salubritate servicii de incarcare, transport si depozitare a zapezii in locurile stabilite.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.