Un barbat din Brasov s-a adresat Oficiului pentru protectia Consumatorului reclamand faptul ca o papusa gonflabila pe care o cumparase de putin timp... l-a lasat balta. Necajit, barbatul le-a povestit inspectorilor ca domnisoara de plastic pe care a
Un barbat din Brasov s-a adresat Oficiului pentru protectia Consumatorului reclamand faptul ca o papusa gonflabila pe care o cumparase de putin timp... l-a lasat balta. Necajit, barbatul le-a povestit inspectorilor ca domnisoara de plastic pe care a achizitionat-o de la un sex-shop din localitate a ramas, dupa numai cateva utilizari, fara glas. Inspectorii au luat in serios plangerea omului si au constatat ca, intr-adevar, papusa gonflabila s-a stricat chiar in perioada in care era in garantie. Mai exact, dispozitivul electric prin care papusa scotea sunete care imitau satisfactia s-a defectat. OPC a fost ferm: papusa avea deficiente de calitate. Sex-shopul s-a ales cu o amenda de 3.000 de lei, iar barbatul a primit o prietena nou-nouta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.