Sfarsit tragic pentru nu muncitor din Brasov.Barbatul in  varsta  de 55 de ani, angajatul unei firme de salubritate, a murit strivit dupa ce un container plin cu gunoi a cazut peste el. Accidentul de munca s-a petrecut ieri in jurul orelor
Sfarsit tragic pentru nu muncitor din Brasov.Barbatul in varsta de 55 de ani, angajatul unei firme de salubritate, a murit strivit dupa ce un container plin cu gunoi a cazut peste el. Accidentul de munca s-a petrecut ieri in jurul orelor 16.00 pe strada 13 Decembrie in zona Rulmentul in apropierea unei societati comerciale din Brasov. Echipajul de salubritate urma sa ridice de aici resturile menajere. Containerul era acoperit cu o plasa care impiedica imprastierea gunoiului. Din primele cercetari efectuate de procurori la fata locului s-a stabilit ca plasa de protectie s-a agatat de roata masinii de interventie si a tras containerul peste muncitor.Barbatul a murit pe loc fiind practic strivit. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov au deschis o ancheta in acest caz.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.