Un profesor de filozofie din Giurgiu a fost arestat dupa ce a primit tigari, cafea si whisky de la mai multi dintre elevii sai pentru a nu-i lasa corigenti la sfarsitul primului semestru al actualului an scolar. La perchezitia efectuata la domiciliu
Un profesor de filozofie din Giurgiu a fost arestat dupa ce a primit tigari, cafea si whisky de la mai multi dintre elevii sai pentru a nu-i lasa corigenti la sfarsitul primului semestru al actualului an scolar. La perchezitia efectuata la domiciliul sau, politistii au descoperit nu mai putin de 74 de sticle de whisky si coniac, 28,5 kg cafea si 124 cartuse cu tigari Kent. Printre bunurile mentionate au fost gasite si trei cartuse cu tigari Kent ce au fost marcate cu substanta fluorescenta anterior perchezitiei. Profesorul, care era suplinitor de psihologie si filozofie la doua unitati liceale din municipiul Giurgiu, este cercetat pentru luare de mita.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.