O pereche de papuci de casa decorati cu emblema socialistilor francezi, care a apartinut fostului presedinte francez Franiois Mitterrand, adjudecata marti, la Paris, pentru suma de 1.000 de euro, a devenit cel mai scump obiect de acest tip vandut la
O pereche de papuci de casa decorati cu emblema socialistilor francezi, care a apartinut fostului presedinte francez Franiois Mitterrand, adjudecata marti, la Paris, pentru suma de 1.000 de euro, a devenit cel mai scump obiect de acest tip vandut la licitatie. In total, 368 de obiecte care au apartinut fostului presedinte francez Franiois Mitterrand (1981 - 1995) au fost scoase la licitatie. Printre acestea s-au numarat costume purtand insigna Marea Cruce a Legiunii de Onoare, un halat de casa, esarfe, cravate, pantofi etc. Perechea de papuci de casa negri decorati cu un trandafir rosu a fost evaluata de specialisti la o suma cuprinsa intre 150 si 200 de euro. (Mediafax)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.