Respect. Fotbalistul lui Wolfsburg si-a sunat, luni seara, parintele, pentru a-i cere permisiunea de a parasi Germania Pe Vladut Munteanu nu-l are la suflet antrenorul lui Vfl Wolfsburg. In vara, fotbalistul s-a accidentat si a ratat cateva meciuri.
Respect. Fotbalistul lui Wolfsburg si-a sunat, luni seara, parintele, pentru a-i cere permisiunea de a parasi Germania Pe Vladut Munteanu nu-l are la suflet antrenorul lui Vfl Wolfsburg. In vara, fotbalistul s-a accidentat si a ratat cateva meciuri. Nu a mai prins primul "11", iar tratativele clubului pentru transferul jucatorului au demarat. Hertha Berlin a fost prima echipa care s-a aratat interesata de Vladut. Numai ca l-a vrut sub forma de imprumut pentru jumatate de an, fara sa plateasca nici macar un euro. A venit, imediat, refuzul. AJ Auxerre a intrat pe fir, o vorba buna pentru fostul "caine" punandu-i Gabriel Tamas, fundasul formatiei din Hexagon. Clubul din Franta l-a vrut tot sub forma de imprumut, dar a inaintat si o suma, ar fi vorba de 500.000 de euro, pentru a incheia tranzactia. Dupa finalul campionatului, Auxerre ar fi dispusa sa-l cumpere cu 1,3 milioane de euro. Contractul se va intinde pe o perioada de trei ani. Cand a auzit ca francezii sunt interesati de serviciile lui, Vladut Munteanu si-a sunat imediat tatal, pentru a-i cere parerea. Discutia a durat mai bine de jumatate de ora, iar in final, Gogu Munteanu i-a dat girul fiului sau. "Ma suna de fiecare data cand este vorba sa semneze pentru o alta echipa. Nu face nimic fara sa-mi ceara sfatul", a marturisit, razand, tatal fotbalistului. Munteanu Senior a mai spus ca: "Lui Vladut ii prieste campionatul german, dar, data fiind situatia lui de la Wolfsburg, e mai bine pentru el sa plece. Macar pentru o perioada. Statea prea mult pe tusa". "Stabilisem sa ne intalnim de Pasti, dar, acum, nu stiu daca se mai poate. Nu-i nicio problema, vom gasi noi o portita, in functie de programul pe care-l va avea la Auxerre", a continuat Gogu Munteanu. Niculescu i-a pus gand rau Borussiei Suporterii dinamovisti si l-au scos de la suflet pe Claudiu Niculescu . Sau, ma rog, multi dintre ei. Au uitat ce a facut atacantul pentru Dinamo in anii precedenti si l-au huiduit tot turul. Nici conducerea clubului nu a fost de partea fotbalistului, cautandu-i mereu echipe, pentru a scapa de el. A gasit, in cele din urma, si, mai mult, a avut si acceptul lui Claudiu. Da, Niculescu pleaca: la Duisburg. Si ar putea fi in primul "11", cu Filipescu si cu Tararache, pe 2 februarie, cand noua lui echipa va intalni pe Borussia Dortmund.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.