Zeci de taximetristi constanteni l-au condus, ieri, pe ultimul drum pe colegul lor, Hari Bacanu, gasit batut, impuscat si carbonizat, saptamana trecuta, pe un camp din apropierea localitatii Deleni. Masinile care au insotit cortegiul funerar aveau l
Zeci de taximetristi constanteni l-au condus, ieri, pe ultimul drum pe colegul lor, Hari Bacanu, gasit batut, impuscat si carbonizat, saptamana trecuta, pe un camp din apropierea localitatii Deleni. Masinile care au insotit cortegiul funerar aveau lipite fotografia celui ucis si au paralizat mai mult timp circulatia in oras, in timp ce claxoanele au rasunat aproape o ora. Nici rudele, nici colegii celui omorat nu pot intelege motivul crimei, mai ales ca defunctul era cunoscut ca un barbat blajin. Hari Bacanu a fost batut, impuscat apoi incendiat, in 24 ianuarie, chiar in ziua in care implinise 52 de ani. Criminalul nu a fost inca descoperit, iar masina cu care Bacanu facea taximetrie a disparut, fiind data in urmarire internationala.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.