Anchetatorii italieni au anuntat ca principalul suspect in cazul celor doi romani executati in stil mafiot la Torino are un alibi solid pentru noaptea crimei. Cetateanul albanez banuit ca si-a asasinat fosta iubita si pe prietenul ei a prezentat pol
Anchetatorii italieni au anuntat ca principalul suspect in cazul celor doi romani executati in stil mafiot la Torino are un alibi solid pentru noaptea crimei. Cetateanul albanez banuit ca si-a asasinat fosta iubita si pe prietenul ei a prezentat politistilor un bilet de avion care demonstra ca in noaptea respectiva era plecat din Italia. Un alt suspect aflat pe lista anchetatorilor este patronul unei firme de transport de mobila din Torino, care ar fi trait in secret, pentru un timp, cu Ramona Nicoara, pentru ca era insurat. Intre timp, insa, tanara l-a cunoscut pe Valentin Dascalu si ar fi vrut sa rupa relatia cu amantul, doar ca italianul nici nu a vrut sa auda. Chiar inainte de a muri, Ramona le-a spus anchetatorilor ca acest barbat nu o lasa in pace de zile in sir.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.