"Piti" se intoarce in Ghencea. Cel de-al doilea meci amical al nationalei Romaniei, impotriva Rusiei, din campania de pregatire pentru Euro 2008, se va disputa pe 26 martie, pe stadionul Steaua. Primul meci amical din acest an pentru baietii lui Vic
"Piti" se intoarce in Ghencea. Cel de-al doilea meci amical al nationalei Romaniei, impotriva Rusiei, din campania de pregatire pentru Euro 2008, se va disputa pe 26 martie, pe stadionul Steaua. Primul meci amical din acest an pentru baietii lui Victor Piturca va avea loc, miercuri, 6 februarie, de la ora 20.45, impotriva Israelului, pe stadionul Ramat Gan, din Tel Aviv. Oltenii trag tare. Antrenorul Universitatii Craiova, Nicolo Napoli , este multumit de evolutia jucatorilor sai in meciul cu austriecii de la Sturm Graz, 1-2, din cadrul stagiului de pregatire din Antalya. "A fost un antrenament reusit pentru noi. Nu ma asteptam sa ne prezentam asa de bine dupa cele cinci zile in care am tras din greu", a spus italianul. Tehnician nou. Gabi Stan este noul antrenor al formatiei din liga secunda FCM Campina. Acesta il inlocuieste pe Imilian Serbanica, care a suferit un infarct si trebuie sa stea departe de fotbal timp de cel putin trei luni. Stan a semnat un contract valabil pana in vara si are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Daca isi va indeplini obiectivul, contractul tehnicianului va fi prelungit. Vrea performanta. Stelistul Ifeanyi Emeghara , care nu a apucat sa evolueze la Cupa Africii pentru nationala Nigeriei, din cauza unei lovituri la genunchi, a declarat ca in urma controlului efectuat, s-a constatat ca nu este o lovitura serioasa, fiind apt de joc. "Sunt in forma si gata sa joc impotriva Beninului. N-am venit in Ghana sa dorm sau sa mananc. Vreau doar sa mi se dea o sansa, iar eu voi da totul", a spus fundasul nigerian. Netransferabili. "Am renuntat la transferul lui Cristian Scutaru la Dinamo. Jucatorul va ramane al nostru si va juca sub forma de imprumut pana in vara la FCM Resita. Pantilimon, Luchin, Latovlevici, Popovici, Axente, Patras nu vor pleca nici ei in alta parte. Repet, pe acestia ii declar netransferabili", a spus patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu .


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.