"Intotdeauna pe buze. Niciodata pe solduri" este sloganul sub care compania "Sephora" a lansat pe piata "Fuze Slenderize", un gloss menit sa o faca pe utilizatoare mai senzuala, dar si mai slaba. Produsul respectiv contine o serie de ingrediente mir
"Intotdeauna pe buze. Niciodata pe solduri" este sloganul sub care compania "Sephora" a lansat pe piata "Fuze Slenderize", un gloss menit sa o faca pe utilizatoare mai senzuala, dar si mai slaba. Produsul respectiv contine o serie de ingrediente miraculoase, care, odata ajunse in organism, accelereaza metabolismul si impiedica transformarea carbohidratilor in grasimi. Cheia succesului lui "Fuze Slenderize" este Supercitrimax, un extract vegetal responsabil pentru reducerea senzatiei de foame. In plus, glossul contine si crom sau L-carnitina, doua substante absolut necesare unei vieti echilibrate si unui trup sanatos. De altfel, vedete precum Katie Holmes si Jessica Simpson au recunoscut intotdeauna ca isi mentin silueta cu ajutor unor bauturi care contin aceste doua elemente. De acum, insa, ele ar putea renunta la sucurile respective in favoarea produsului cosmetic produs de "Sephora". Disponibil in trei variante, cu aroma de coacaze si zmeura, capsuni si pepene galben sau lamaie si fructul dragonului, glossul poate fi achizitionat pe internet contra sumei de 13 euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.