Curtat. Fundasul "tricolor" isi doreste sa joace, pentru a prinde Campionatul European din vara Lazialii nu au incheiat campania de achizitii. Dupa dinamovistul Stefan Radu, echipa lui Delio Rossi este interesata si de un fost stelist, George Ogarar
Curtat. Fundasul "tricolor" isi doreste sa joace, pentru a prinde Campionatul European din vara Lazialii nu au incheiat campania de achizitii. Dupa dinamovistul Stefan Radu, echipa lui Delio Rossi este interesata si de un fost stelist, George Ogararu. Echipa din capitala Italiei il doreste pe fundasul roman pentru a acoperi golul lasat in urma accidentarii lui De Silvestri, care va lipsi o luna si jumatate. Impresarul jucatorului, Gianluca Tizi, de la firma Promosport SRL, ne-a declarat ca interesul echipei italiene este real, dar totul depinde de Ajax Amsterdam. "Lazio este interesata de George. Problema este, insa, ca olandezii au nevoie de el si sunt multumiti de serviciile sale. Jucatorul este flatat de oferta unei echipe ca Lazio, dar, deocamdata, este sub contract cu Ajax. Asteptam sa vedem decizia clubului din Amsterdam. Lazio il urmareste de mai mult timp, sunt foarte interesati de el si vor sa-l transfere. Cheia e la Ajax!", ne-a declarat impresarul lui Ogararu. Maine este ultima zi cand se mai pot face transferuri internationale si olandezii au timp sa ia o decizie in aceasta privinta. "Este adevarat ca Lazio ma vrea, dar Ajax nu este dispusa sa se desparta de mine sub nicio forma! Eu vreau sa joc, pentru ca urmeaza Campionatul European si-mi doresc sa fiu acolo", a zis, la randul sau, Ogararu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.