Gigi Netoiu a venit, ieri dimineata, la DNA, neinsotit de avocat, pentru audieri. La iesire, fostul actionar de la Dinamo a declarat ca a fost chemat din cauza transferului lui Dan Alexa la Benjing Guan. "Am dat o declaratie si am adus documentele p
Gigi Netoiu a venit, ieri dimineata, la DNA, neinsotit de avocat, pentru audieri. La iesire, fostul actionar de la Dinamo a declarat ca a fost chemat din cauza transferului lui Dan Alexa la Benjing Guan. "Am dat o declaratie si am adus documentele pe care le-au soliciat procurorii. Este vorba de transferul lui Alexa. A plecat pe 400.000 de euro, iar dupa un an s-a intors gratis. Dinamo l-a vandut cu 300.000 de euro la Poli Timisoara", a declarat Netoiu. La scurt timp dupa el, a venit la sediul DNA si Victor Becali, care a spus ca era in trecere, intrucat vazuse masina prietenului sau Gigi Netoiu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.