Obisnuinta. Stelistul Viorel Mazilu are carnet de la 18 ani. De atunci, circula doar cu masina personala "Imi place sa traiesc, sa am grija de cei de langa mine. Mai presus de toate, imi place sa joc handbal", a marturisit conducatorul de joc al Ste
Obisnuinta. Stelistul Viorel Mazilu are carnet de la 18 ani. De atunci, circula doar cu masina personala "Imi place sa traiesc, sa am grija de cei de langa mine. Mai presus de toate, imi place sa joc handbal", a marturisit conducatorul de joc al Stelei. "Am avut noroc, am si castigat ceva bani din handbal", a continuat acesta. El si-a amintit, cu placere, ca prima masina a fost o Toyota Starlet. "Eram inca elev, in liceu. In ultimul trimestru m-am dus la scoala cu masina. Eram atat de mandru! Si-acum le multumesc parintilor mei ca mi-au cumparat-o!", zice Viorel Mazilu (26 de ani), handbalistul care a ajuns la lotul national de la 18 ani, promovat de fostul selectioner si antrenor la Steaua, Radu Voina. Dupa Toyota, a mai avut un Renault 11, un Opel Tigra, un Peugeot 407, iar acum si-a cumparat Mercedes CLS. "Opelul a fost primul autoturism cumparat din banii mei. Imi plac masinile serioase, sigure, care arata bine. Acesta este motivul pentru care mi-am cumparat acest Mercedes CLS, cu toate optiunile pe el (n. red. - o astfel de masina costa, de regula, peste 100.000 de euro). N-am mai mers cu metroul de cand eram pusti, de pe vremea cand cartela costa 2.000 de lei vechi. Imi place sa conduc", a zis cel care a cucerit Challenge Cup cu Steaua, acum doi ani. Inca mai e necajit ca nu a mai fost inclus printre "tricolori" de actualul selectioner, Aihan Omer, care a zis: "E bine ca Mazilu sa se intrebe de ce nu l-am selectionat". "Eu nu merg la lot pentru bani, ci doar ca sa joc, sa ajut", a punctat Mazilu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.