Musafir. "El Pibe D'Oro" i-a incantat cu prezenta si cu autografe pe starurile de la gruparea londoneza Daca magnatul rus Roman Abramovich ar fi cumparat clubul Chelsea in urma cu 20 de ani, cu siguranta Maradona ar fi jucat pe arena "Stamford Bridg
Musafir. "El Pibe D'Oro" i-a incantat cu prezenta si cu autografe pe starurile de la gruparea londoneza Daca magnatul rus Roman Abramovich ar fi cumparat clubul Chelsea in urma cu 20 de ani, cu siguranta Maradona ar fi jucat pe arena "Stamford Bridge". Chiar si asa, legenda Argentinei, prezent in Anglia pentru cateva zile, a tinut sa vada pe viu un antrenament al "albastrilor". Asa ca a pus mana pe telefon si l-a sunat pe vechiului sau prieten, tehnicianul Avram Grant, cerandu-i permisiunea de a "ateriza" la sedinta de pregatire, de luni dupa-amiaza, a celor de la Chelsea. Ajuns in cantonamentul formatiei, fostul mare fotbalist "s-a tras" in poze cu toti jucatorii, ramasi placut impresionati de vizita neasteptata. Mai mult, "El Pibe D?Oro" a dat indicatii de pe margine, oferind si zeci de autografe celor prezenti. Maradona s-a intretinut minute bune cu Grant, dar si cu tanara speranta a Argentinei, Franco Di Santo, jucator achizitionat de clubul englez in urma cu o saptamana. Cel mai incantat de prezenta vedetei sud-americane a fost Joe Cole, care s-a inghesuit si el intr-o poza de grup, alaturi de Makelele, Anelka sau Malouda (medalion). "In lumea fotbalului, el este un erou pentru fiecare jucator. A fost un sportiv de exceptie", l-a caracterizat Andrei Sevcenko.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.