Cacealma. George Copos a facut aceeasi "inginerie" ca acum sapte ani, s-a prefacut ca vrea sa renunte la Rapid "Sunt foarte ingrijorat pentru ca nimeni nu vrea Rapidul. Din clipa in care am anuntat public ca nu ma mai intereseaza fotbalul si ca voi
Cacealma. George Copos a facut aceeasi "inginerie" ca acum sapte ani, s-a prefacut ca vrea sa renunte la Rapid "Sunt foarte ingrijorat pentru ca nimeni nu vrea Rapidul. Din clipa in care am anuntat public ca nu ma mai intereseaza fotbalul si ca voi vinde clubul, n-am primit nicio oferta, de la nimeni", ne-a declarat ieri principalul actionar al gruparii giulestene. Drept urmare, Copos a spus ca, in cateva zile, va organiza o conferinta de presa, unde va anunta ca nu are incotro si va continua sa finanteze Rapidul. Dar nu oricum, ci beneficiind de sprijinul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului. "Sunt decis, totusi, sa mai astept putin, sa vad, cine stie...", a tinut sa precizeze cel care, potrivit lui Dumitru Dragomir, este investitorul care a facut cei mai multi bani de pe urma fotbalului. Stirea ca George Copos nu mai vinde Rapidul nu mira pe nimeni. O intrebare, insa, ramane. A anuntat ca renunta la pachetul majoritar pentru a arata tuturor ca nimeni nu vrea sa cumpere? Sau pentru a plati niste polite? Tindem catre varianta a doua, pentru ca, spre finalul discutiei, George Copos a trimis sageti otravite catre Marian Iancu si Nicu Gheara, doua persoane care au spus mereu ca iubesc echipa de sub Podul Grant: "Marian Iancu si Nicu Gheara nu m-au sunat sa ma intrebe daca vand Rapidul. Eu i-am sunat. Primul, care zice ca e rapidist, dar nu mai stiu cat de rapidist mai e, sau daca mai e, m-a refuzat din start. Nicu Gheara la fel, care si el spune ca-i rapidist, dar nu stiu cat de rapidist mai este". Niciun om de afaceri cu minte la cap nu ar putea sa cumpere un club fara audit si necotat la bursa. De altfel, in ziarul CANCAN de sambata, 26 ianuarie (facsimil), Viorel Catarama anunta ca ar achizitiona Rapidul, insa nu era sigur ca George Copos ar vinde. Ironizat de Gigi Becali Nimeni nu l-a luat pe Copos in serios. In plus, finantatorul giulestean a fost, in tot acest timp, si tinta mistourilor. "Daca intr-adevar vrea sa vanda Rapidul, i-l cumpar eu pe loc. Ii dau 30 de milioane de euro, il transform in Steaua III. Dar, stati linistiti, ca nici NATO nu-l scoate pe Copos din Giulesti", l-a luat peste picior omologul sau de la Steaua, Gigi Becali.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.