Mondadori, societatea care editeaza revista "Closer", a fost condamnata luni la plata unor despagubiri in valoare de 30.000 de euro catre Cecilia Sarkozy, pentru ca a publicat, in editia din 21 ianuarie, fotografii cu aceasta in costum de baie, alat
Mondadori, societatea care editeaza revista "Closer", a fost condamnata luni la plata unor despagubiri in valoare de 30.000 de euro catre Cecilia Sarkozy, pentru ca a publicat, in editia din 21 ianuarie, fotografii cu aceasta in costum de baie, alaturi de poza Carlei Bruni, informeaza imedias.biz. Cecilia ceruse initial daune in valoare de 250.000 de euro. Tribunalul din Nanterre (Hauts-de-Seine) a recunoscut vinovatia societatii Mondadori, care a adus atingere dreptului la imagine si la viata privata al fostei sotii a presedintelui francez Nicolas Sarkozy, dupa cum a anuntat Michele Cahen, avocata fostei prime doamne a Frantei. Pe coperta editiei de luni, 21 ianuarie, a revistei, "Closer" s-a amuzat comparand fizicul Ceciliei Sarkozy cu cel al Carlei Bruni, actuala iubita a presedintelui francez, publicand doua fotografii in care cele doua femei sunt in costum de baie. Cecilia si Nicolas Sarkozy au divortat in octombrie 2007, iar in decembrie, presedintele francez si-a facut publica relatia cu fostul model si cantareata Carla Bruni.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.