Troc. Sotia cantaretului a facut o intelegere potrivit careia, in schimbul ingrijirii, omul i-a lasat prin testament apartamentul sau din Cotroceni Un batran, in varsta de 84 de ani, zace in conditii mizerabile, nespalat de aproape cinci luni, dupa
Troc. Sotia cantaretului a facut o intelegere potrivit careia, in schimbul ingrijirii, omul i-a lasat prin testament apartamentul sau din Cotroceni Un batran, in varsta de 84 de ani, zace in conditii mizerabile, nespalat de aproape cinci luni, dupa ce familia Crisan, Catalin si sotia acestuia, medic de profesie, i-a promis ca, daca-i lasa apartamentul de lux pe care-l detine, se va ingriji de batranetile sale. Fost inginer de succes si fiu de politician, octogenarul Alin Georgescu isi duce zilele intr-un apartament cu trei camere dintr-un bloc cochet asezat in buza Cotroceniului. Evaluata la peste 200.000 de euro, casa batranului, ramas acum fara nicio ruda, este de ani buni o tinta pentru vanatorii de asemenea "chilipiruri". Drept urmare, cu doi ani in urma, o notarita a reusit sa-l convinga sa treaca locuinta pe numele ei, insa Georgescu a renuntat repede si a anulat testamentul. Ulterior, batranul s-a imprietenit cu Lucia Crisan, sotia lui Catalin Crisan, care este medicul sau curant. Nu a trecut mult si Georgescu a decis sa intocmeasca un nou testament, in care sa treaca apartamentul pe numele acesteia. Lucia Crisan s-a ocupat de toate cele necesare si l-a supus pe batran inclusiv unei expertize psihiatrice medico-legale, pentru ca testamentul sa nu poata fi atacat de nimeni pe motiv ca acesta nu ar fi fost in deplinatatea facultatilor mintale. Imediat dupa ce actele au fost intocmite, familia Crisan a uitat de intelegere, iar Alin Georgescu a ramas singur, alaturi de menajera sa din tinerete, care are, la randul ei, 84 de ani. Sotia cantaretului abia daca ii mai deschide usa si rare sunt zilele in care ii aduce cate ceva de mancare. Mai mult, omul nu a mai fost spalat din luna octombrie, drept pentru care in apartamenul sau abia daca se mai poate respira. Potrivit vecinilor, Catalin Crisan nu a trecut niciodata pe la Alin Georgescu in vreme ce sotia sa, in putinele momente cand l-a vizionat pe batran a stat extrem de putin motivand ca nu are cu cine sa-i lase pe cei doi copii ai sai, de sapte si, respectiv, patru ani. Contactata de reporterii CANCAN, sotia lui Crisan a negat orice legatura cu locuinta pacientului sau. "Nu este vorba despre asa ceva. Eu am multi pacienti netransportabili si asta nu inseamna ca iau cate ceva de la fiecare, cu atat mai putin locuinta", ne-a declarat Lucia Crisan.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.