CORINNA TOP MODEL AL AGENTIEI DIN MUNCHEN "MISS GERMANIA" Catalin Botezatu s-a intors recent din Austria, unde cu ocazia campionatului mondial de schi a prezentat trei colectii de moda: una haute couture, alta special pentru OK TV si o a treia cu cr
CORINNA TOP MODEL AL AGENTIEI DIN MUNCHEN "MISS GERMANIA" Catalin Botezatu s-a intors recent din Austria, unde cu ocazia campionatului mondial de schi a prezentat trei colectii de moda: una haute couture, alta special pentru OK TV si o a treia cu cristale Swarovski. In fata a 3.800 de invitati, printre care 42 de televiziuni, 162 de fotografi si multe vedete internationale, designerul a adus pe podium creatiile sale, aplaudate indelung si de sotia lui Michael Schumacher, Corinna (medalion), prezenta la eveniment. De data aceasta, Botezatu nu a plecat insotit de modele din Romania, preferand sa foloseasca manechine de la agentii de modelling din Germania. Astfel, "Miss Rusia", "Miss Germania" si "Miss Estonia" au purtat pentru prima oara rochiile designerului roman. Pe perioada sederii in Austria, Catalin a profitat din plin de serviciile singurului hotel Bio din lume, Stangluwirt. Asa cum il stim, Botezatu nu s-a putut abtine sa nu se dea in spectacol chiar si in plina strada. Intr-una din seri, dupa prezentare, vedeta impreuna cu cateva modele au reusit sa socheze turistii. Bote, nici de data asta, nu a renuntat la dansurile pe mese, chiar daca acestea erau amplasate pe trotuar, iar atractia a fost cu atat mai mare cu cat partenerele sale au fost unele dintre cele mai frumoase femei ale lumii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.