Unii constructori ofera case trainice si ieftine celor care se plang ca n-au bani pentru o locuinta. Este vorba de constructiile din busteni, cu destinatie de locuit, nu doar de cabane. Firmele care produc astfel de case practica preturi de maximum
Unii constructori ofera case trainice si ieftine celor care se plang ca n-au bani pentru o locuinta. Este vorba de constructiile din busteni, cu destinatie de locuit, nu doar de cabane. Firmele care produc astfel de case practica preturi de maximum 350 de euro/metru patrat (mp) construit, fara TVA. Printre producatori se numara Ecomed (Buzau si Bucuresti) si Operativ Construct (Neamt). O casa de 100-120 mp de la firma buzoiana (care lucreaza si la export) costa 250-350 euro/mp, plus TVA, livrarea se face 60-120 de zile de la semnarea contractului, iar montajul, intre 7 si 14 zile. Firma din Neamt cere pana la 330 de euro/mp, plus TVA, cu dusumelele si instalatia electrica incluse si cu livrare si montaj in 90-100 de zile de la semnarea contractului. Casele pot fi livrate inclusiv in Bucuresti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.