Caderea burselor, saptamana trecuta, a devalorizat serios portofoliile de actiuni detinute la bursa de parlamentarii romani. Site-ul oficial al Bursei de Valori Bucuresti, arata ca cea mai mare scadere a fost suferita de Attila Verestoy. Nu toate pa
Caderea burselor, saptamana trecuta, a devalorizat serios portofoliile de actiuni detinute la bursa de parlamentarii romani. Site-ul oficial al Bursei de Valori Bucuresti, arata ca cea mai mare scadere a fost suferita de Attila Verestoy. Nu toate pachetele au scazut, insa, ca valoare. Unul detinut de Vasile Blaga a inchis, luni, la o valoare superioara fata de 18 ianuarie, astfel ca democrat-liberalul a castigat acolo 200 de lei, relateaza Hotnews. In valoare absoluta, Verestoy a suferit cea mai mare pierdere la pachetul de actiuni detinut la Petrom SA, care e pe minus cu aproximativ 700.000 de lei (7 miliarde de lei vechi). Nu foarte departe de aceasta valoare se situeaza si scaderile pachetelor sale de la Rompetrol Rafinare, Siretul Pascani, Transgaz si Argus SA.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.