Presedintele Traian Basescu a primit, ieri, la Belgrad, un tablou reprezentand o pictura naiva din partea companiei JAT, ca semn de recunostinta pentru salvarea flotei civile sarbe in 1999. Compania JAT i-a daruit un tablou sefului statului pentru s
Presedintele Traian Basescu a primit, ieri, la Belgrad, un tablou reprezentand o pictura naiva din partea companiei JAT, ca semn de recunostinta pentru salvarea flotei civile sarbe in 1999. Compania JAT i-a daruit un tablou sefului statului pentru salvarea flotei civile sarbe pe 29 martie 1999, perioada in care Traian Basescu, in calitate de ministru al Transporturilor, a aprobat survolul si aterizarea la Baneasa pentru sapte aeronave civile ale companiei. Aeronavele au stat in aeroportul Baneasa in perioada 29 martie-5 mai 1999, altfel fiind expuse riscului de a fi distruse in bombardamente, in perioada conflictelor militare de la sfarsitul anilor ?90.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.