Seful agentiei Bancpost din Capitala care a incercat sa se sinucida dupa ce a furat peste 100.000 de euro din banca a actionat fara complici. Anchetatorii au eliminat aceasta ipoteza dupa ce au vizionat in intregime toate inregistrarile puse la disp
Seful agentiei Bancpost din Capitala care a incercat sa se sinucida dupa ce a furat peste 100.000 de euro din banca a actionat fara complici. Anchetatorii au eliminat aceasta ipoteza dupa ce au vizionat in intregime toate inregistrarile puse la dispozitie de banca. Pe aceste inregistrari, Robert Pascu poate fi vazut intrand de patru ori in camera pe unde este alimentat bancomatul din sucursala, care poata fi accesata mai usor decat un seif. Singura piesa care lipseste din dosar este marturia lui Pascu, care se afla in continuare in stare critica la Spitalul Pantelimon din Capitala. Desi se pare ca va scapa cu viata, el va ramane, cel mai probabil, paralizat, situatie in care nu va putea sa returneze suma furata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.