Un partener al lui Valeriu Stoica, avocat la celebra firma "Stoica si asociatii", este cercetat penal, pentru ca ar fi dat intentionat cu masina peste un politist si ar fi distrus un "Logan" al IPJ Braila. Potrivit politiei, avocatul Doru Traila a f
Un partener al lui Valeriu Stoica, avocat la celebra firma "Stoica si asociatii", este cercetat penal, pentru ca ar fi dat intentionat cu masina peste un politist si ar fi distrus un "Logan" al IPJ Braila. Potrivit politiei, avocatul Doru Traila a fost oprit de un echipaj dupa ce a trecut cu masina de teren peste calea ferata, ignorand semnalele de la bariera. "A prezentat cartea de identitate, dar a refuzat sa inmaneze permisul de conducere si certificatul de inmatriculare. Agentii s-au deplasat la masina, pentru a-l verifica prin statie, insa Doru-Florel T., de 31 de ani, a demarat in tromba si l-a acrosat pe unul dintre agenti, ranindu-l la sold, apoi a avariat portierele de pe partea stanga ale "Daciei Logan". A fost dat in urmarire si a fost retinut, intr-o comuna invecinata", precizeaza IPJ Braila. Contactat de reporterii CANCAN, avocatul Traila s-a declarat socat: "Acum aflu, de la presa, ca sunt cercetat pentru ultraj! Sper ca politia sa aduca si probe care sa-i confirme varianta..."


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.