El a anuntat, la finalul Birourilor Permanente reunite, ca proiectul va intra de astazi in dezbaterea comisiilor Juridice ale Parlamentului, pentru a fi pus in acord cu decizia Curtii Constitutionale, acestea avand termen pana joi sa elaboreze un rap
El a anuntat, la finalul Birourilor Permanente reunite, ca proiectul va intra de astazi in dezbaterea comisiilor Juridice ale Parlamentului, pentru a fi pus in acord cu decizia Curtii Constitutionale, acestea avand termen pana joi sa elaboreze un raport. Olteanu a precizat ca proiectul va fi pus pe ordinea de zi a plenului la viitoarea sedinta comuna a Conducerilor Camerelor. In sedinta de ieri, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a recomandat liderilor de grupuri parlamentare sa se intalneasca astazi pentru a discuta si ajunge la un punct de vedere in privinta sustinerii uninominalului. "Comisiile juridice urmeaza ca, pana joi, sa elaboreze raportul asupra modificarilor necesare, urmand ca in prima sedinta a Birourilor permanente reunite sa punem pe ordinea de zi acest proiect", a declarat Olteanu. El a mai anuntat ca membrii celor doua Comisii juridice vor dezbate acest raport miercuri si joi. Curtea Constitutionala a acceptat, in decembrie 2007, contestatia presedintelui Traian Basescu, declarand neconstitutionale prevederi ale legii uninominalului. (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.